ISO 9001 KIÉPÍTÉS

ISO 9001 rendszer kiépítése!

ISO tanácsadási tevékenységeink végzésekor maximálisan szem előtt tartjuk az Ön és cége érdekeit. A rendszer kialakításakor az alábbiak szerint járunk el:

Kapcsolatfelvétel:

ISO 9001 rendszer kiépítése!

A kapcsolat felvétel során egyeztetjük az alapinformációkat, alapadatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy korrekt ajánlatot tudjunk adni. Ezek az alábbiak:

Cég tevékenységi köre – amelyre a rendszer kiépítését a cég tervezi. Ez lehet egy már meglévő tevékenység, egy kialakuló, tervezett tevékenység, illetőleg a cég tevékenységi vertikumából (TEÁOR lista) egy adott tevékenység.

 

  • Cég létszáma és szakmai összetétele;
  • Telephelyek száma és az ott végzett tevékenységek;
  • Jelenlegi állapot rövid felmérése:
  • rendelkezik-e már a cég valamely szabvány által tanúsított rendszerrel;
  • volt-e már tanúsítva, ha igen, akkor mely tanúsító cég által;
  • rendszer kiépítés tervezett kezdési / befejezési időpontja;
  • tanúsító céggel szemben támasztott elvárások
  • jelenlegi szervezeti felépítés.

Ajánlati fázis - ISO 9001 rendszer kiépítése!

ISO 9001 rendszer kiépítése!

a felmerült igények és követelmények figyelembevételével az ügyfeleinknek azt a menedzsment rendszert vagy integrált rendszert (két vagy több menedzsment rendszer egyidejű kiépítése) ajánljuk, amely az igényeket és követelményeket maximálisan kielégíti;

ismertetjük a kiválasztott ISO menedzsment rendszer lehetőségeit és követelményeit;

bemutatjuk a rendszer kiépítés fázisait;

a már esetleg meglévő “rendszerről” / állapotról, folyamatokról és a szervezeti struktúráról információt gyűjtünk a belső audit árajánlatához.

felvesszük a kapcsolatot a választott tanúsító szervvel, és koordináljuk a tevékenységet.

Függetlenül attól, hogy születik-e a későbbiek folyamán szerződéses megállapodás Önök és az ISO START Kft. között, a hallott és látott információkat bizalmasan kezeljük, és külső félnek át nem adjuk.

Szerződéskötés

ISO 9001 rendszer kiépítése!

Az ajánlati fázisban tapasztaltak alapján elkészítjük a szerződéstervezetet, amelyet átadunk Önök részére, és közös értelmezés után történik a kölcsönös aláírással történő jóváhagyás.

A szóbeli megállapodások esetén is eleget teszünk a megbeszélteknek.

Rendszerkiépítés

ISO 9001 rendszer kiépítése!

Preaudit: a rendszer kiépítést a jelenlegi állapot / rendszer tüzetes átvizsgálásával kezdjük, meggyőződve arról, hogy a jelenlegi folyamatok / tevékenységek mennyiben elégítik ki az érintett ISO rendszer szabványt, figyelembe véve a kapcsolódó jogszabályi (pl. munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi stb. törvény) és vevői, szállítói követelményeket; 

Elkészítjük a dokumentációs rendszert, ami magába foglalja a szervezeti felépítés felülvizsgálatát, a meglévő és tervezett pozíciók szervezeti ábrában történő rögzítését, a rendszer dokumentumait / folyamatleírásait összefoglaló kézikönyvet, és kidolgozzuk a szükséges bizonylatformákat.

Az elkészült dokumentációs rendszer alapján bevezetjük a menedzsment rendszert, és bevezetési fázis végén felülvizsgáljuk a kialakított menedzsment rendszert (belső audit), hogy az valóban kielégíti-e a követelményeket, és egy jegyzőkönyvben rögzítjük az észrevételeket, eltéréseket.

Koordináljuk a választott tanúsító szervvel a tanúsítási folyamatot, és képviseljük az Önök érdekeit az auditok alkalmával.

Dokumentáció elkészítése

ISO 9001 rendszer kiépítése!

A dokumentáció elkészítésével cégre szabott minőségirányítási dokumentációs rendszer jön létre, amely eleget tesz a szabvány követelményeinek

Éves rendszer felügyelet / karbantartás – belső audit

 

Ügyfeleink igényeinek megfelelően lehetőséget biztosítunk arra, a menedzsment rendszer előírásainak eleget téve felkészítsük Önöket az éves rendszerességgel tartandó belső auditra.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Lépjen velünk kapcsolatba!

ISO 9001 rendszer kiépítése!

Minőségirányítás – ISO rendszer kiépítés és fenntartás – HACCP – Minőségbiztosítás